SICILIAANSE EETVERHALEN EN LEKKERE RECEPTEN

palermo mercato

Een samenstelling van mijn etenservaringen van vroeger en nu. Van de tijd dat ik opgroeide op Sicilië, de periode dat ik met de fiets door hartje Amsterdam sjeesde en kennismaakte met pindasaus en Van Dobben-kroketten, maar ook over het heerlijke eten dat ik tijdens mijn reizen naar verschillende delen van de wereld proefde en het de Nederlandse gerechten die ik ondertussen ben gaan waarderen.

Allemaal waargebeurde verhalen. Niet op chronologische volgorde, maar op volgorde van mijn gevoel. Getriggerd door een herinnering, een geur, een smaak of een aanblik van een ingrediënt. Geïnspireerd door een gebeurtenis, zoals een feestdag of een plek waar ik eerder ben geweest. Zo spring ik heen en weer door de tijd en van plaats naar plaats. Met één duidelijk doel: jullie laten genieten van heerlijke (Italiaanse en Siciliaanse) gerechten!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s